Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Sidst rettet: 9/1-2018

PRESSEMEDDELELSE
Vejle den 05-01-2018

Viden styrker entreprenørvirksomheder

Klimasikring, konflikthåndtering, TV-inspektion og nedrivning er blot nogle få af de emner, man kan blive klogere på, når DM&E slår dørene op til Vidensdage 2018.

Det er en ganske særlig tid på året for Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), som d. 18.-19. januar 2018 afholder Vidensdage. Det er to dage med faglige indlæg, samvær og netværk med kollegaer fra hele landet. Alt sammen noget, der ifølge brancheforeningen skaber værdi for den enkelte virksomhed. DM&E vil i år præsentere foreningens medlemmer for et program, hvor årets tema: ”Fagligt, Skarpt & Værdiskabende” vil være nøgleordene bag de mange indlæg, som medlem­mer kan vælge blandt i løbet af de to kursusdage.

Stor mængde viden på kort tid
Når DM&E Vidensdage løber af stablen, bliver det med over 40 aktuelle indlæg fordelt på halvanden dag. For at lette overblikket, er indlæggene opdelt i tre fagspor og et spor, der koncentrer sig om ledelse-, økonomi og administration. Til glæde for kloak- og entreprenørvirksomhederne er programmet pakket med den nyeste viden lige fra klimasikring og regnvandshåndtering til konflikthåndtering og aftaleforhold.

”Selvom entreprenørbranchen i disse år oplever vækst og høj aktivitet, er det samtidigt vigtigt at være opdateret med den nyeste brancheviden og få gode ideer til udvikling af virksomheden og dens arbejdsområder. Målet med DM&E Vidensdage er derfor også, at deltagerne skal gå hjem med mindst to til tre gode idéer, som kan implementeres direkte hjemme i virksomheden”, fortæller konsulent i DM&E Søren Christensen.    

Netværk og socialt samvær vægtes højt
Det er ikke udelukkende faglig viden, der er i fokus når DM&E afholder Vidensdage. Her er mødet med kollegaer fra branchen meget værdsat, da det giver mulighed for at skabe og pleje netværk, udvikle relationer samt udveksle erfaringer, hvilket er vigtigt for både brancheforeningen, men særligt også for den enkelte medlemsvirksomhed.

Vokset ud af rammerne
Brancheforeningen har i de seneste 29 år afholdt de traditionsrige kursusdage på Hotel Pejsegaarden i Brædstrup, men med de senere års vækst i deltagerantallet, har foreningen valgt at finde større faciliteter. Derfor holdes kursusdagene i år på Vingsted Hotel & Konferencecenter nær Vejle, hvilket også har givet mulighed for et udvidet program.

Konstruktiv Konflikt Kultur i byggeriet

 

For yderligere information, kontakt venligst:
Søren Christensen, Konsulent DM&E, christensen@dmoge.dk, tlf. 7641 3668