Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 22/10-2019

Pressemeddelelse
Vejle den 23. august 2019

Have & Landskab ’19 bliver bedre end nogensinde – og DM&E er med som udstiller

Have & Landskab står for døren og ifølge brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E er messen et godt sted at samle inspiration, ny viden samt opleve de nyeste maskiner indenfor de ”grønne” virksomheder, kloakmestre og anlægsentreprenører.

DME på HL i 2017

Billedet er fra H&L 2017, og DM&E udstiller i år med et nyt hold. 

Når Danmarks største fagudstilling for den grønne branche slår dørene op d. 28. – 30. august i Slagelse, har DM&E stand sammen med et stort antal andre udstillere. Der hersker ikke tvivl om, at der vil være meget inspiration at hente under messen, hvor særligt det nye maskintorv samt maskinmarken vil være spækket med alle typer maskiner, som anvendes i den grønne sektor. På de cirka 7 hektar vil besøgende kunne opleve alt lige fra gravemaskiner, slåmaskiner, klippemaskiner samt stifte bekendtskab med hele 10 verdensnyheder, 10 danmarksnyheder og 4 firmanyheder.

”Det er også på det nye torv midt på maskinmarken, at maskinleverandørernes innovationspris vil blive uddelt for anden gang. Bertel Haarder kommer den 28. august og uddeler prisen. Samtidig vil der være flere steder, hvor der vil blive afprøvet forskelligt maskineri”, fortæller udstillingsleder Dina Overgaard.

Dina vil endnu ikke løfte sløret for, hvilke maskiner og redskaber besøgende vil kunne opleve på udvalgte områder, men hun garanterer, at der vil være spritnyt maskineri indenfor entreprenør- og skovbranchen.

DM&E viser branchespecifikke IT-værktøjer

På dette års H&L-messe vil DM&E stå på Strøget, plads BO29. Her ser brancheforeningen frem til at få en faglig snak med messens gæster. Desuden vil DM&E vise deres populære IT-værktøjer til kloak- og skiltetegninger samt demonstrere DM&E Kortportal, som er helt unikt værktøj, som gør det nemt at lave arbejdskort med vigtige informationer om bl.a. beskyttet natur, kulturminder m.m.

Brancheforeningen oplever nemlig fortsat en stor efterspørgsel inden for digitale værktøjer, hvor både værktøjer til kvalitetssikring, økonomistyring og diverse tegneværktøjer har stigende interesse blandt foreningens entreprenørvirksomheder.

”Stadig flere og flere af vores medlemsvirksomheder ser mulighederne og oplever fordelene ved de digitale værktøjer og systemer. Det skaber overblik, sparer dem tid og højner kvaliteten, hvad enten det er til udførelse af en konkret opgave eller det mere administrative som fx dokumentation og kvalitetssikring”, fortæller Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E.

Gratis kortportal til foreningens medlemmer

DM&E vil også illustrere DM&E Kortportal, som er et brugervenligt værktøj, der gør det muligt at lave arbejdskort i det område, hvor man arbejder. Værktøjet er gratis at benytte for DM&E’s medlemmer og har bl.a. funktioner, som gør det muligt at få vist fredede områder, fortidsminder og beskyttet natur.

Brugerfladen er nem at arbejde i, og den kan anvendes på både PC, smartphones og tablets. Desuden kan kortportalen også bruges af dem, der arbejder i Visio Professional.

”I dag er det fortsat ulovligt blandt mange af de øvrige eksisterende kortportaler at anvende luftfotos erhvervsmæssigt. Derfor har DM&E i samarbejde med kortfirmaet SEPTIMA udviklet vores eget system, som er brugervenligt og ikke mindst lovligt at bruge”, siger Bent Juul Jørgensen.

DM&E frem til at møde medlemmer såvel som ikke-medlemmer i løbet af de tre messedage.

H&L’19 finder sted den 28. – 30. august i Slagelse, og DM&E er at finde på Strøget, BO29.

For yderligere information kontakt venligst:
Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E, juul@dmoge.dk, 7641 3678

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Fendt banner
 • Vatra banner
 • Avista oil banner
 • Case banner
 • New Holland banner
 • Claas banner
 • Euromaster banner
 • FPR banner
 • Forch banner
 • Gjensidige banner
 • Gøma banner
 • LDM Revision banner
 • LP Weidemann banner
 • Michelin banner
 • Samson Agrolize banner
 • Systemcenter banner