Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 21/9-2022

En tur i skoven med nysgerrige og interesserede kommunal- og folketingspolitikere

I mandags var vi en tur i skoven i selskab med nysgerrige og interesserede kommunal- og folketingspolitikere. I de certificerede skove omkring Holstenshuus gjorde godsejer Ditlev Berner os klogere på, hvordan en optimeret skovdyrkning kan sikre et stort, løbende CO2-optag og udbytte af træprodukter, samtidig med at der tages vare på biodiversiteten.

Kim Axelsen inviterede efterfølgende på rundvisning på PA Savværk A/S ved Korinth som aftager skovens træ og bl.a. laver møbelelementer til danske design-klassikere og gulvtræ i høj kvalitet.

Igen var budskabet, at skoven både skal levere løsninger for klimaet og biodiversiteten, råvarer til industrien samt rekreative oplevelser for borgerne – og at det hele skal tænkes sammen.

Det er nødvendigt, at der fra politisk side højt og tydeligt bliver sagt, at vi vil dansk skovbrug. Skovbruget er meget langsigtet, og hurtige politiske beslutninger har alvorlige konsekvenser i et erhverv, hvor det tager imellem 60-150 år før produkterne er klar. 

Tak for deltagelse og gode spørgsmål Erling Bonnesen Nikolaj Leed Henriksen Katrine Daugaard Bent Juul Jørgensen Martin Jason Adelgaard Mikkel Bjørn Sørensen Birger Jensen Arne Ebsen Anstina Krogh Lars Nielsen Kirsten Lundgaard Jack Odgaard Anne Mortensen Ulrik Nielsen Jens Aamand Kristensen Jens Frederiksen Simon Auken Beck Claus Clemmensen Lærke Flader.

IMG 1364