Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 12/5-2022

DM&E Pigegruppe vender tilbage


Igennem mere end 25 år har pigerne i DM&E’s medlemsvirksomheder hvert år været på mange fantastiske ture i ind- og udland, men Corona har de sidste to år sat en stopper for disse ture.

Men nu lysner det og vi genstarter DM&E’s pigegruppe og det vil vi gøre, ved at supplere med en eller to nye medlemmer i planlægningsgruppen. Kontakt Lene Poulsen, DM&E 73413673 – hvis du er interesseret i at høre mere.

Susanne Pedersen og Bodil Madsen fortsætter deres gode arbejde i gruppen. Det er besluttet at DM&E Pigetur bliver den fredag den 23. september - 24. september 2022 – så sæt et stort X – program kommer i juli.

DM&E Pigegruppe er for kvinder/piger/damer i DM&E's medlemsvirksomheder - både koner, kærester, mødre, døtre og medarbejdere.

Hvert år arrangerer Pigegruppen en tur for alle pigerne i foreningen, hvor det sociale sammenhold styrkes, samtidig med at pigerne oplever noget kulturelt. Det giver pigerne i foreningen mulighed for at mødes med andre piger i branchen, som ligesom dem selv lever i en "mandeverden".