Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 10/9-2021

Pressemeddelelse
Vejle den 10. september 2021

DM&E har kvalificeret arbejdskraft til branchen i fokus på E&H

Når E&H – Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen åbner portene til det store udstillingsareal syd for MCH den 16. – 18. september, er DM&E at finde på plads U1040. Udover at demonstrere foreningens populære IT-programmer, står DM&E klar til at gå i dialog om tidens problemstillinger i entreprenørbranchen, og de udfordringer medlemsvirksomhederne oplever. Et centralt emne DM&E bl.a. forventer at tale med de besøgende om til E&H, er den alt overskyggende udfordring branchen oplever pt. – nemlig mangel på kvalificeret arbejdskraft.

DM&E ser frem til at møde sine medlemmer ansigt til ansigt, efter en periode med mere digital dialog end sædvanligt. På stand U1040 vil foreningen bl.a. stå klar til at tale om de udfordringer, som optager medlemsvirksomhederne og branchen.

”Vores deltagelse til E&H giver mulighed for udveksling af synspunkter og ”få vendt verdenen” uden vi løber tør for tid. Vi som forening kommer hjem med emner, der skal behandles og bearbejdes. Det kan være små som store emner, men ofte er det udfordringer, som fylder meget i virksomheden. Kort sagt, glæder vi os til at møde vores medlemmer igen”, siger Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E.

Det strammer til med manglen på kvalificeret arbejdskraft

Mangel på kvalificeret arbejdskraft i entreprenørbranchen strammer til. Det er et stort samtaleemne lige nu, og en udvikling DM&E forsøger at skubbe til, for at sikre de bedst mulige forhold til foreningens medlemsvirksomheder nu og i fremtiden.

”Det er en central opgave for os at ruste medlemsvirksomhederne til at overskue disse udfordringer. Det er også et emne, vi med sikkerhed kommer til at tale om til E&H. Entreprenører er stjerner, når det gælder om at holde gre­jet i gang. Men skal vi sikre kvalificerede medarbejdere til virk­somhederne, skal vi alle yde en fokuseret indsats”, siger Bent Juul.

Skarpt fokus på elevpladser, uddannelse og efteruddannelse

DM&E har lige nu et skarpt fokus på uddannelse og efteruddannelse, og ifølge brancheforeningen, er arbejdet med at sikre kvalificerede medarbejdere en opgave, som alle virksomheder skal deltage i. I foreningens månedlige magasin, DM&E Magasinet beskriver foreningen i september-udgaven de mulig­heder, der er for at skaffe de ansatte den nye­ste viden og inspiration fra den helt rette uddannelse eller efteruddannelse.

”Efteruddannel­se af vores medarbejdere burde være en naturlig del af enhver virksomhedsstra­tegi. Uanset virksomhedens størrelse har vi en forpligtigelse til at have gode og attraktive elevpladser. For er vores elevpladser ikke attraktive, søger de unge mennesker andre græsgange”, fortæller Bent Juul.

Oplev DM&E’s populære IT-programmer

På standen viser og demonstrerer DM&E foreningens Visio-programmer: DM&E Skiltemodul og DM&E Kloakmodul samt det elektroniske kvalitetssikringssystem: DM&E AjourKS.

”Vi vil gerne i dialog og præsentere, hvilke ydelser og services, der kan gøre nytte for medlemmerne i den enkelte virksomhed. Det er ydelser, som vi nemmest præsenterer via dialog med de enkelte medlemmer”, siger Bent Juul.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på stand U1040 til E&H, som afholdes 16.-18. september 2021. Besøg på udstillingen er gratis, og der er åbent alle tre dage fra kl. 09.00 - 17.00.

For yderligere information, kontakt venligst:
Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E, juul@dmoge.dk, tlf. 7641 3678.