Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 26/11-2019

Arbejdsmiljøkonference 2020 sætter fokus på virksomheder og medarbejdere i de grønne erhverv

17068 Claus Clemmesen copy

Foto: Claus Clemmensen, chefkonsulent DM&E Skov 

Bliv opdateret på den nyeste viden til en arbejdsmiljøkonference, som er målrettet de grønne erhverv.  DM&E vil gerne sætte mere fokus på arbejdsmiljø i vores medlemsvirksomheder, og målet er at give deltagere praktisk og anvendelig viden, som kan implementeres direkte i virksomhederne. Bliv opdateret på maskiner og specialværktøj, sikkerhed i gylletanke, batteridrevne maskiner, personalealarmer og sikkerhedsudstyr og meget mere.   

I marts 2020 gentages succesen, når arbejdsmiljøkonferencen løber af stablen for anden gang. Konferencen er for alle, som arbejder i de grønne erhverv, så er du entreprenør, der arbejder i det åbne land, skoventreprenør, skovarbejder, anlægsgartner, gartner eller arbejder du på en maskinstation? Så har du nu mulighed for at deltage i en konference, hvor du kan få ny viden om arbejdsmiljø, som er relevant for lige netop din branche.

Hovedtemaet i år er ”Den gode arbejdsplads”, og fokus vil være på at få tænkt arbejdsmiljø ind i dagligdagen. Hør indlæg, deltag i workshops og se udstillinger med alt hvad man kan bruge til at forbedre virksomhedens arbejdsmiljø.

Arbejdsglæde, god kommunikation og nærvær

Få både stof til eftertanke og et godt grin, når forfatter og stressrådgiver Storm Stensgaard åbner konferencen med et oplæg om arbejdsglæde. Hør også skuespiller og foredragsholder Jens Arentzen fortælle om, hvordan god kommunikation og nærvær har betydning for relationerne på en arbejdsplads. Emnerne er mange og forskellige, og man vælger oplæg ud fra egne interesser. Lær bl.a. hvordan man skaber det optimale samarbejde i virksomheden og kommunikerer, selvom man har travlt og har arbejdet i mange timer. Der er også fokus på sikkerhed, og som noget nyt kan du høre lyd konstrueret ud fra en virkelig arbejdsulykke, mens de involverede fortæller, hvordan ulykken skete.

Flest ulykker i landbruget

De grønne erhverv er en af de mest farlige brancher, og bl.a. derfor er det vigtigt med øget fokus på arbejdsmiljø. Statistikken viser, at der generelt sker flere arbejdsulykker i de grønne erhverv sammenlignet med andre brancher (Kilde: Arbejdstilsynet 2016). Vi skal derfor blive bedre til at tale om sikkerhed, så det bliver en naturlig del af vores hverdag på arbejdspladsen.

”Man skal deltage i konferencen, fordi vores branche er en af de mest farlige. Det er vigtigt, at man tænker sig om, når man går på arbejde og taler sammen om arbejdsmiljø, så man også kan gå på arbejde i morgen”, fortæller Claus Clemmensen, chefkonsulent i DM&E Skov.

Sæt kryds i kalenderen

Arbejdsmiljøkonferencen finder sted onsdag den 4. marts 2020 kl. 08.00-16.00 i Odense Congress Center.

Der er et begrænset antal billetter, så meld jer til med det samme.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

For yderligere information, kontakt venligst: 
Chefkonsulent - skov, vand og naturpleje Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E, tlf.: 7641 3662, mail: cdc@dmoge.dk.