Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 4/6-2019

Ses vi til Rørcenterdagene den 19. & 20. juni?

DM&E deltager til Rørcenterdagene, som løber af stablen 19. og 20. juni i Taastrup. Rørcenterdagene er en lille, men meget målrettet specialmesse for vand- og afløbsteknik, og omfatter såvel udstilling som konferencer. Derfor forventer foreningen også at møde mange medlemmer under messen. Her vil DM&E informere kommende medlemmer om værdien af et medlemskab af en stærk brancheforening samt demonstrere deres populære IT-værktøjer.

På DM&E’s stand 77,78 til messen kan du bl.a. blive klogere på, hvad DM&E kan gøre for dig som entreprenør og kloakmester. Du har samtidig mulighed for at se og prøve de populære Visio-programmer, DM&E Kloakmodul og DM&E Skiltemodul samt DM&E AjourKS. På messen er der desuden rig mulighed for en dialog med konsulenterne, som gerne vil høre din mening om, hvad brancheforeningen skal gøre for dig.

”Vi er på messen for at møde vores medlemmer og hilse på kommende DM&E-medlemmer”, siger Sebastian Skipper Ravn, der er chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Oplev DM&E’s populære IT-programmer
På standen viser og demonstrerer DM&E foreningens Visio-programmer: DM&E Skiltemodul og DM&E Kloakmodul samt det elektroniske kvalitetssikringssytem: DM&E AjourKS. Alle disse er værktøjer, som er til stor gavn og letter arbejdsprocessen med dokumentation og planlægning for entreprenører og kloakmestre.  

Skiltemodulet er et tegneprogram, hvor det er muligt at udarbejde specifikke skilteplane fx ved afmærkning ved vejarbejder, mens kloakmodulet er er et program til udarbejdelse af kloaktegninger. AjourKS gør det muligt at lave kvalitetssikring af arbejdet direkte på arbejdspladsen på smartphone eller tablet.

Besøg på udstillingen er gratis, og der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.

Rørcenterdagene finder sted d. 19.-20. juni på Teknologisk Institut i Taastrup.

Find DM&E på stand 77,78.