Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 24/5-2019

DM&E Skov og CEETTAR har fokus på EU Green week 2019

I den forløbende uge har der i Bruxelles været fokus på den grønne sektor. I den forbindelse har DM&E Skov sammen med CEETTAR præsenteret parlamentarikere og embedsmænd for, hvad vi mener, der er de vigtigste punkter, der skal arbejdes for i vores sektor.
 
Der er fire punkter, der står øverst på dagsordenen ved alle skoventreprenører fra det nordlige Finland til det sydlige Spanien:
  • Forbedre arbejdsforholdene i skoven, især for manuelle skovarbejdere gode arbejdsforhold i branchen er en forudsætning for at tiltrække god arbejdskraft til erhvervet.
  • Støtte til skoventreprenør virksomheder for at hjælpe dem med at øge deres rentabilitet. Mere præcist skal landdistrikterne landbaserede entreprenørvirksomheder i skovbrug og landbrug have økonomisk støtte til at investere eller vedtage nye digitale teknologier, hvilket igen vil gøre det muligt for dem at være mere rentable og miljøvenlige.
  • Start en kommunikationskampagne for den brede offentlighed om vores miljømæssige betydning.
  • En fælles udfordring for hele skovbrugssektoren er at få budskabet om skovens multifunktionalitet til offentlig bevidsthed og at arbejdet i skoven er med til at forbedre skovvækst og udviklingspotentiale.

Her kan du læse mere:

http://ceettar.eu/uploads/docs/bib/eugreenweekceettarpositionpaper14may2019en.pdf

For yderligere information, kontakt Claus Clemmensen, cdc@dmoge.dk, +45 7641 3662