Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Aktuel nyhed

Sidst rettet: 24/5-2019

DM&E Entreprenør styrker kompetencerne i rådgivning af medlemmerne indenfor lokal håndtering af regnvand

Chefkonsulent Sebastian Skipper Ravn har gennemført en regnvandskonsulent-uddannelse for at styrke kompetencerne indenfor lokal håndtering af regnvand (LAR) til gavn for DM&E’s medlemmer. Der bliver stadig større og større fokus på klimatilpasning selv ned i de helt små tiltag. Der er derfor et stort forretningspotentiale i klimaløsninger både i større og mindre grad for DM&E’s medlemmer. Der er stort fokus på området indenfor det kommunale regi, men også hos de private grundejere, har LAR vundet et større indpas. Med uddannelsen sikrer DM&E, at medlemmerne kan få kompetent sparring i forhold til grønne regnvandsløsninger. 

Siden 2016 har Teknologisk Institut og Skovskolen KU uddannet regnvandskonsulenter. Uddannelsen er blevet til da, der er et stigende behov for, at professionelle kan udføre og give input til forskellige typer af regnvandsløsninger. Især er det de grønne, kreative regnvandsløsninger, der giver liv i haven. Samtidig kan regnvandsløsninger, hvor vandet er synligt på terræn, give en fordampning af vandet og minimere nedsivning, hvor der ikke er gode nedsivningsforhold. Uddannelsen giver viden og værktøjer til at etablere og rådgive dig om løsninger til håndtering af regnvand. Som regnvandskonsulent bliver du ekspert i LAR og regnvand som ressource.

Som medlem af DM&E har du nu mulighed for at få en endnu mere kvalificeret rådgivning indenfor LAR. Du kan bl.a. få rådgivning indenfor følgende emner:

  • Forundersøgelser og lovgivning indenfor LAR
  • Krav til anlæg
  • Vandtransport i jord
  • Dimensionering af LAR-anlæg
  • Beregning af nedsivningsevner
  • Drift af LAR-anlæg

Tøv ikke med at give os et kald, hvis du har spørgsmål til dit næste LAR-projekt, så rådgiver vi dig gerne fra A til Z.

For yderligere information, kontakt Sebastian Ravn, sr@dmoge.dk, +45 7641 3668