Menu - For Responsive


› Medlemslogin
Aktuel nyhed

Pressemeddelelse
Vejle den 12. april 2019

DM&E mener, at sikkerheden skal være i højsædet

Midt- og Østjyske landboforeningsformænd valgte 11. april at tilkendegive i pressen, at de mener, at landbrugets og maskinstationernes arbejdsgivere ikke tager deres ansvar alvorligt. Den udtalelse må stå for deres egen regning.

DM&E’s medlemmer – maskinstationerne – mener, at sikkerheden skal være i højsædet, selvom det er sæson, og selvom der er travlt. Man skal ikke køre så mange timer, at man falder i søvn. Det vil DM&E gerne slå fast. Der kan altid findes sager, hvor der sker noget kritisabelt, men vi er stærkt uenige i, at maskinstationerne som arbejdsgivere ikke tager ansvaret for deres medarbejdere alvorligt. Vi tænker på sikkerheden, selvom det er sæson.

DM&E mener ikke, det kan underbygges, at unge traktorførere er skyld i flere uheld end andre. Og vi bryder os ikke om, at landbrugenes og maskinstationernes medarbejdere omtales med, citat: ”Holdt oppe af litervis af energidrik, et karton smøger eller måske det, der er endnu værre”. Vi deler ikke denne opfattelse. Og vi mener ærligt talt, at det er en meget negativ holdning at have til landbrugets og maskinstationernes medarbejdere.

DM&E arbejder til stadighed med forbedring af færdselssikkerheden – i samarbejde med bl.a. landbruget. Når formændene har den opfattelse, at der er et problem, mener vi det havde været mere konstruktivt, hvis formændenes henvendelse havde været til DM&E i stedet for at gå gennem pressen.

I er meget velkomne.

For yderligere information, kontakt venligst:
Henning Sjørslev Lyngvig, chefkonsulent i DM&E Agro, hsl@dmoge.dk, 7641 3665.