Menu - For Responsive


› Medlemslogin
Aktuel nyhed

Stop konkurrencen om dårligt arbejdsmiljø

Ind imellem tages der mere hensyn til trafikanterne end til arbejdernes sikkerhed ved vejarbejder - det vil Dansk Infrastruktur have sat en stopper for. 
 

Når entreprenørvirksomheder er i gang med vej- og gravearbejde eller andre store projekter i byer og i tætbebyggede områder, sker det stadig oftere, at bygherrerne har fokus på, at arbejdet generer trafikanterne mindst muligt, mens de ansattes sikkerhed ikke får samme opmærksomhed.

Virksomheder, der udfører vejarbejde, er opmærksomme på de ansattes arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø giver først og fremmest et sikkert og sundt arbejdsliv for de ansatte, men også en god bundlinje. Man kan dog få det indtryk, at nogle bygherrer prioriterer trafikanternes fremkommelighed så højt, at det kan gå ud over sikkerheden for de medarbejdere, der arbejder på vejen. Ganske enkelt fordi der ikke er plads nok. Og det siger sig selv, at det kan være farligt at udføre vej- eller andet anlægsarbejde, hvis sikkerheden ikke er prioriteret tilstrækkeligt.


Medlemmer af DM&E kan læse mere her - venligst benyt i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Ønsker du at blive medlem, så kan du ansøge her.

For yderligere information, kontakt Kim T. Væggemose, ktv@dmoge.dk, +45 7641 3674