Menu - For Responsive


› Medlemslogin
Aktuel nyhed

Velkommen til Sebastian Skipper Ravn – ny chefkonsulent i DM&E Entreprenør

DM&E byder den 1. december 2018 velkommen til Sebastian Skipper Ravn, 32 år som chefkonsulent i DM&E Entreprenør. Han vil sammen med den anden konsulent på entreprenørområdet Kim Toft Væggemose varetage de faglige og erhvervspolitiske interesser for entreprenør og kloakmestervirksomhederne over for myndighederne, uddannelsesinstitutioner, samarbejdspartnere og andre organisationer. Ligeledes vil Sebastian komme til at arbejde med udvikling af ydelser til branchen og rådgive og sparre med medlemsvirksomhederne indenfor kloak- og entreprenørområdet.

Sebastian har rødder i landbruget og en solid indsigt i entreprenørverdenen. Han er uddannet civilingeniør i miljøteknologi fra Aalborg universitet i 2012. Her har fokus været på spildevand, overfladevand, drikkevand, jord og luft. Han har i sin aktive arbejdskarriere slået sin folder i Rambøll som rådgiver indenfor jord- og grundvandsforurening og været med helt fremme på den nyeste viden indenfor miljøteknologi til landbruget med en stilling som konsulent ved Teknologisk Institut.

Han er en person med et stort drive og sætter en ære i at være opdateret på den nyeste viden og formidle denne til størst værdi for modtagerne. Sebastian udtaler, ”jeg vil forsætte den positive udvikling, som DM&E er inde i. Jeg vil sætte udvikling af entreprenør- og kloakområdet i fokus gennem frembringelse og formidling af ny og nyttig viden. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med medlemsvirksomheder og være med til at styrke den faglige viden og det kollegiale sammenhold.”

Sebastian bor i Horsens sammen med sin kone Christina, og de har sammen to drenge Philip på 3 år og Lucas på 2 måneder.

Sebastian glæder sig til at komme i gang og lære medlemmerne, kollegaerne og alle andre samarbejdspartnere at kende.

IMG 5622