Menu - For Responsive


› Medlemslogin
Aktuel nyhed

PressemeddelelseSignatur DME Junior
Vejle d. 12-03-2018

Succesfuld start for DM&E Junior

Fredag 9. marts 2018 afholdt DM&E Junior stiftende generalforsamling og en ny bestyrelse indenfor maskinstations-, entreprenør/kloak- og skoventreprenørbranchen blev konstitueret.

Halvtreds ambitiøse, unge mennesker var mødt op for at deltage i DM&E Juniors stiftende generalforsamling på The Grill / Bowl’n’fun på Enghavevej i Vejle. Debatten var livlig og endte med et stort flertal for oprettelsen af foreningen. Der blev konstitueret en ny bestyrelse og vedtægter samt kontingent blev enstemmigt vedtaget.

”- Den nye forening har til formål at danne et netværk for unge, der har tilknytning til DM&E og branchen. Vores ambition er at samle landets unge med interesse for at drive forretning indenfor agro-, entreprenør- og skovbranchen, hvor vi bl.a. vil hjælpe de unge iværksættere til at indgå i ejer- og generationsskifter samt besætte ledende stillinger ”, fortæller Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i hovedforeningen DM&E.

Stor opbakning
Interessen for den nye brancheforening, der skal danne rammerne for et netværk med gode personlige relationer var ikke til at tage fejl af. Alene det store fremmøde var en stor opmuntring for DM&E og den arbejdsgruppe, der præsenterede planerne for den nye Junior-forening.

” - Nu skal vi for alvor i arbejdstøjet, og det glæder jeg mig til. Vi skal bl.a. i gang med at arrangere foreningens første sommerudflugt, som udover socialt samvær og netværk vil bestå af faglige indlæg og virksomhedsbesøg ”, siger Lasse Sørensen, fra Odder Maskinstation, som blev valgt til formand blandt de fem nye bestyrelsesmedlemmer, foruden to suppleanter og to revisorer.

Gode råd til at lykkes som iværksætter
Deltagerne kunne på mødet tilegne sig de første guldkorn fra den prisbelønnede iværksætter og forfatter Jonathan Løw, der indledte generalforsamlingen med et motiverende foredrag om at have succes uden afsavn. I hans indlæg gav han eksempler på, hvordan man kan have et succesfuldt liv som iværksætter på toppen og samtidig bevare balancen mellem arbejde og privatliv. Jonathan havde desuden fokus på hvordan man stiller skarpt på at skabe en arbejds- og innovationskultur, der hele tiden er præget af fornyelse og nysgerrighed.

Hvordan bliver du medlem af DM&E Junior?
Langt de fleste deltagere udfyldte straks indmeldelsesblanketten hvilket betyder, at DM&E Junior allerede har 40 medlemmer. Foreningen opfordrer til at mange flere melder sig ind i DM&E Junior. Hvordan du gør det findes på: https://www.dmoge.dk/dm-e-junior

For yderligere information, kontakt venligst:
Bent Juul Jørgensen, branchedirektør DM&E, tlf. 7641 3678, juul@dmoge.dk
Jens Guld, virksomhedsrådgiver DM&E, tlf. 7641 3661, jtg@dmoge.dk

DME Junior Bestyrelse 2018 IMG 9752 copy

DM&E Juniors bestyrelse foruden Bjarne Korsdal Nielsen (sekretær): Fra venstre Simon Thaysen (suppleant), Stefan Lorentzen (suppleant), Falke Bang (bestyrelsesmedlem), Steffen Malling Sørensen (bestyrelsesmedlem), Peter Ulf Nielsen (revisor), Lasse Sørensen (formand), Emil Gad (næstformand) og Michelle Storgaard Jensen (revisor).