Menu - For Responsive


› Medlemslogin

 

DM&E Pigegruppe

DM&E Pigegruppe er for kvinder/piger/damer i DM&E's medlemsvirksomheder - både koner, kærester, mødre, døtre og medarbejdere.

Hvert år arrangerer Pigegruppen en tur for alle pigerne i foreningen, hvor det sociale sammenhold styrkes, samtidig med at pigerne oplever noget kulturelt. Det giver pigerne i foreningen mulighed for at mødes med andre piger i branchen, som ligesom dem selv lever i en "mandeverden". Pigerne nyder at mødes en gang om året og tale med andre piger "i samme båd" om udfordringer i en dagligdag, hvor manden arbejder meget.

Tidligere har turen bl.a. gået til København, Samsø, Odense og Hamborg, Horsens Statsfængsel med efterfølgende ophold på Hotel Vejle Fjord og sidste år 25 års  jubilæumstur til Oslo. 

Pigegruppen styres af fire piger fra DM&E's medlemsvirksomheder rundt om i landet samt Lene Poulsen fra DM&E.

Læs mere om styregruppen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

ærø

Pigetur 2018

Sæt X i kalenderen til DM&E pigetur 2018.

DM&E’s pigegruppe har været samlet i Vejle for at planlægge årets pigetur. Hvis du er pige og er tilknyttet en af DM&E’s medlemsvirksomheder, inviteres du til at deltage i DM&E’s pigegruppes årlige tur. Her er der plads til kulturelle oplevelser, samvær og netværk med de andre piger i branchen og en pause fra hverdagens gøremål.

Turen planlagt til fredag den 5. og lørdag den 6. oktober 2018 – så sæt allerede nu et stort X i kalenderen.

Turen kommer bl.a. til at gå til Ærø. Glæd dig til august, der kommer det endelige program med tilmelding ud. Det vil kunne ses på www.dmoge.dk, i M&L’s augustnummer og i DM&E Nyt. Du kan også tilmelde dig facebookgruppen DM&E’s Pigegruppe, hvor det også vil være muligt at følge med.

 Se invitationen her - yderligere og mere detaljeret program følger

ærø2