Menu - For Responsive


› Medlemslogin

 

DM&E Pigegruppe

DM&E Pigegruppe er for kvinder/piger/damer i DM&E's medlemsvirksomheder - både koner, kærester, mødre, døtre og medarbejdere.

Hvert år arrangerer Pigegruppen en tur for alle pigerne i foreningen, hvor det sociale sammenhold styrkes, samtidig med at pigerne oplever noget kulturelt. Det giver pigerne i foreningen mulighed for at mødes med andre piger i branchen, som ligesom dem selv lever i en "mandeverden". Pigerne nyder at mødes en gang om året og tale med andre piger "i samme båd" om udfordringer i en dagligdag, hvor manden arbejder meget.

Tidligere har turen bl.a. gået til København, Odense og Hamborg, og senest besøgte Pigegruppen Horsens Statsfængsel med efterfølgende ophold på Hotel Vejle Fjord. 

Pigegruppen styres af fire piger fra DM&E's medlemsvirksomheder rundt om i landet samt Lene Poulsen fra DM&E.

Læs mere om styregruppen

 IMG 1904 ps

Fællesbillede fra Pigeturen 2016 på Hotel Vejle Fjord


Pigetur 201725årsjubilæum logo copy

DM&E-pigerne på Cruise til Oslo
26.-28. oktober 2017

 
Pearl
 
I år fejrer DM&E Pigegruppe 25 års jubilæum, og vi har derfor sat alle sejl ind for at arrangere en fantastisk tur for DM&E-pigerne. Turen byder på Cruise til Oslo fra København med 6 timer i den spændende hovedstad.
 
Et unikt fællesskab for kvinderne i branchen
Er du kvinde, kone/kæreste, datter eller medarbejder i en af DM&E’s medlemsvirksomheder, er du inviteret med på årets pigetur. Du bliver en del af et netværk, hvor der er mulighed for at snakke erfaringer med andre piger fra maskinstationer, entreprenør- eller skoventreprenørvirksomheder, samtidig med at hygge, fællesskab, kulturelle oplevelser, overraskelser og god mad er i højsædet.
 
 
 
For yderligere information, kontakt Lene Poulsen, poulsen@dmoge.dk, +45 7641 3673