Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem

 

Sidst rettet: 17/5-2013

Sigma Kalkulationsprogram

Tiderne er pressede, og konkurrencen er hård, og det betyder for dårlig indtjening for mange håndværksvirksomheder. Men hvad kan man selv gøre for at forbedre virksomhedens indtjening? Først og fremmest er det vigtigt at finde frem til årsagene til problemet, og derefter må man forsøge at gøre noget ved dem. Nedenfor har vi kigget på nogle mulige årsager til for ringe indtjening.

Svært ved at nå tilbudsdelen i hverdagen? Det kan være omstændighederne, der gør, at du bruger for meget tid på kalkulationer – eller måske er du presset på tid, så du simpelthen ikke har tid nok til at beregne dine projekter? Problemet genkendes af masser af virksomheder, og det får desværre ofte betydning for din økonomi i sidste ende.

Manglende overblik over bestillinger og forbrug
Det kan være svært at få det fulde overblik over bestillinger og forbrug i en kalkulation. Men det er absolut nødvendigt, hvis du vil være sikker på at få avance på tilbuddet.

Frygt for dyre formelfejl
Vi kender alle til formel fejl i vores Excel ark. Og for det meste opdager vi den, fordi vi forholder os kritisk til tallene. Alle frygter formelfejl, der kan ende med at koste dig dyrt, hvis du får sendt tilbuddet af sted uden at opdage den.

Vigtig viden skal forblive i virksomheden
Der er svært at opsamle viden på en ensartet og struktureret måde. Og prøver man på det, skal andre kunne tilgå den opsamlede viden på en nem måde for at kunne udnytte den. Hvis ikke det er muligt, mister virksomheden viden der i sidste ende kan resultere i dårlige indtjening.