Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem

 

Sidst rettet: 4/3-2019

Udannelse og kurser

Kloak og spildevandsområdet er et af de tekniske områder, hvor der bliver lagt stor vægt uddannelse. Selve kloakmesteruddannelsen foregår på AMU-centre, Tekniske Skoler og på Teknologisk Institut.

Når man er uddannet kloakmester eller rørlægger, er det vigtigt at holde sig ajour området, hvilket også er lovpligtig og bliver kontrolleret af kontrolinstanserne. Man kan holde sig ajour på mange, men uddannelse er en af de fest effektive.

DM&E afholder hvert år i vinterperioden en række efteruddanelseskurser målrettet kloakmestre. Indholdet variere og er en blading af opdateringer på ny love og regler samt tekniske anvisninger, men også repititation af kendt stof på nogle relevante områder.

På DM&E´s efteruddannelseskurser for kloakmestre er det kloakfaglige i højsæddet. Men for DM&E er det også vigtig, at medlemsvirkomsomhederne udover at være faglige klædt på, også har værktøjerne til at drive en god og sund forretning. Derfor vil der også blive behandlet emner som jura, tilbudgivning og andre emner, som vedrører det at drive kloakmestervirksomhed.

Se DM&E´s planlagte kurser her

Læs mere om kloakmesteruddannelsen her 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til DM&E´s kurser eller kloakmesteruddannelsen, er du velkommen til at kontakte DM&E.

Hvis man er nystartet kloakmester og har brug for rådgivning i forbindelse med opstart og drift af virksomheden, tilbyder DM&E hjælp via rådgivning og virksomhedstjek. 

Læs mere om DM&E Strategi & Ledelse her