Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem

 

Sidst rettet: 16/8-2022

DM&E MedlemsService

Vi tilbyder medlemmerne en lang række ydelser og services, og vi har erfarne konsulenter inden for:

DM&E Branche-IT
DM&E Branche-IT udvikler og leverer brancherelaterede IT-løsninger, der tilrettes din virksomhed og letter din daglige administration. DM&E Branche-IT er dit naturlige valg som samarbejdspartner, når der skal vælges IT-løsninger til maskinstations-, entreprenør-, kloakmestre- og skoventreprenørvirksomheder.
Læs mere om DM&E Branche-IT

DM&E Forsikring
DM&E og FPR Forsikringsmægler A/S har en samarbejdsaftale, hvor FPR stiller konsulenter til rådighed inden for alle områder omkring forsikringsrådgivning og forsikringshåndtering. DM&E Forsikring tilbyder brancherelaterede løsninger til din virksomhed og sikrer dig korrekt rådgivning om forsikring og dækning.
Læs mere om DM&E Forsikring

DM&E Økonomi & Analyse
DM&E Økonomi & Analyse tilbyder en række værktøjer og rådgivning, som hjælper dig og din virksomheds daglige økonomi. Vi har beregningsværktøjer, der giver overblikket over driften og samtidig indsamler vi analyser, der viser brancheudviklingen for lignende virksomheder. DM&E Økonomi & Analyse rådgiver maskinstations-, entreprenør-, kloakmestre- og skoventreprenørvirksomheder. 
Læs mere om DM&E Økonomi & Analyse

DM&E HR & Personaleforhold
Nogle af DM&E’s medlemmer er organiseret og har overenskomst med GLSA www.gls-a.dk, Dansk Byggeri www.danskbyggeri.dk eller andre, og har adgang til deres rådgivning om personaleforhold. Andre har ikke overenskomst eller er ikke med i en arbejdsgiverforening, og her tilbyder DM&E rådgivning inden for ansættelses- og personaleforhold.

DM&E Strategi & Analyse 
Når virksomheden vokser eller forholdene i omgivelserne ændrer sig, er det vigtigt at bevare overblikket og være på forkant med udviklingen. DM&E Strategi & Ledelse tilbyder rådgivning, der kan sikre, at din virksomhed ikke kører at sporet. Vi deltager i såvel udarbejdelse af den langsigtede strategi som den løbende forretningsudvikling og optimering. Vores branchekendskab, erfaring og netværk sikrer dig en professionel tovholder og sparringspartner i din virksomhed.
Læs mere om DM&E Strategi & Analyse

DM&E Uddannelse & Kurser
DM&E varetager medlemmernes behov for målrettede fag- og efteruddannelser i de relevante brancheområder. Foreningen udvikler og udbyder målrettede kurser og temadage til medlemmerne, ligesom vi har et tæt samarbejde med aktuelle partnere i kursus- og uddannelsessektoren om fag- efteruddannelse på alle niveauer i brancheområderne.

DM&E Vikarservice
DM&E Vikarservice er en landsdækkende samarbejdsaftale mellem DM&E VikarService med tilbud om kompetente vikarer til DM&E's medlemmer. VikarService er landsdækkende med afdelinger over hele landet, men uanset hvor du bor, ringer du på telefon 70120203- hvorefter du bliver bedt om at taste postnummer, og derefter bliver du ledt hen til afdelingen i dit område. Husk at fortælle, du er DM&E medlem.

DM&E Arbejdsmiljø
DM&E Arbejdsmiljø rådgiver dig og forbereder din virksomhed på Arbejdstilsynets besøg. Vi hjælper dig med at gennemføre en lovpligtig arbejdspladsvurdering således, at din virksomhed efterkommer alle lovkrav. Vores konsulenter giver samtidig den nødvendige rådgivning om sikkerhed og arbejdsmiljø, så der skabes en tryg og sikker hverdag for medarbejderne.
Læs mere om DM&E Arbejdsmiljø

DM&E Pension
DM&E Pension har et samarbejde med Söderberg & Partners, som sikrer medlemmer fordelagtig pensionsaftale efter virksomhedens behov for samme indbetaling. Med aftalen får I og jeres ansatte mulighed for at få en unik pensionsløsning med forsikringsdækninger, formueforvaltning, sundhedsforsikring, investeringsfrihed og individuel rådgivning.
Læs mere om DM&E Pension

Du kan læse meget mere om DM&E's ydelser i menuen til højre.