Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Sidst rettet: 28/4-2020

DM&E Virksomhedsleder

DM&E tilbyder lederuddannelsen DM&E Virksomhedsleder, der er en branchetilpasset uddannelse med fokus på ledelse af små og mellemstore virksomheder. DM&E Virksomhedsleder henvender sig til alle, der arbejder med ledelse enten som ejer eller ansat leder. Undervisningen tager udgangspunkt din dagligdag i virksomheden.

Projektledelse 

Faget "Projektledelse" er målrettet nuværende og kommende projekt- og entrepriseledere hos DM&E´s medlemsvirksomheder. Faget ”Projektledelse” et nyt fag under ”DM&E Virksomhedsleder” og kan tages som enkeltstående fag eller i sammenhæng med andre fag. Her lærer du om kalkulation og projektøkonomi, jura og kvalitetssikring, mødeledelse, forhandling, bygge-
pladsindretning og meget mere

Ledelse i Praksis 

Faget "Ledelse i Praksis" har fokus på ledelse af små og mellemstore virksomheder. Uddannelsen er branchetilpasset og henvender sig til alle, der arbejder med ledelse, enten som ejer eller ansat leder. Du får et kortvarigt og effektivt koncept, hvor du kommer igennem de aktuelle udfordringer for en leder.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lederens Forretningsforståelse

Faget "Lederens Forretningsforståelse" har til formål at udvikle deltagernes forståelse af virksomhedens økonomiske sammenhænge og anvendelse af økonomiske data i ledelsesmæssige beslutninger og i mødet med eksterne interessenter, fx. bank, revisor, kunder og leverandører.

Det Strategiske Lederskab

Faget "Det Strategiske Lederskab" har til formål at lære dig at analysere din virksomheds styrker og svagheder og udviklingspotentiale. Du lærer også at omsætte analysen til strategiske mål og konkrete handlinger, der skaber udvikling i din virksomhed. Sidst, men ikke mindst, lærer du metoder til at få strategien til at leve i virksomheden. Uddannelsen henvender sig til dig, der er mellemleder eller ejer af en virksomhed.

Se vores informationsflyver: DM&E Virksomhedsleder her