Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Sidst rettet: 1/5-2019

Arbejdsmiljøkort

Sæt fokus på sikkerheden i din virksomhed med branchespecifikke arbejdsmiljøkort

DM&E har udviklet en række forskellige arbejdsmiljøkort med relevante emner, der kan anvendes i forbindelse med planlægningen af en given arbejdsopgave i din virksomhed. På kortene finder du instruktioner og vejledninger samt kortfattede anbefalinger med henvisning til hvilke personlige værnemidler der evt. skal anvendes. På kortene finder du ligeledes henvisninger til arbejdsmiljøloven med de tilhørende krav indenfor det valgte emne.

Arbejdsmiljøkortene er først og fremmest tiltænkt som et værktøj til entreprenører-, maskinstationer og skoventreprenører. Kortene kan ligeledes anvendes i forbindelse med kortlægningen af virksomhedens arbejdsområder, og i henhold til udarbejdelsen af virksomhedens APV. Her vælges de kort med de arbejdsområder samt opgaver virksomheden beskæftiger sig med. Herefter drøftes de udvalgte kort/arbejdsområder, for at kortlægge om virksomheden har nogle udfordringer omkring arbejdsmiljøet, og om virksomheden har eventuelle procedurer, der skal følges op på.

Arbejdsmiljøkortene kan anvendes fysisk så vel som i en elektronisk udgave.

Se APV-kortene i en elektronisk version underneden:


Medlemmer af DM&E kan læse mere her - venligst benyt i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Ønsker du at blive medlem, så kan du ansøge her.

 

Læs mere om DM&E's arbejdsmiljøkort på denne informationsflyer